Creveți Marinați Ușor Italieni
Creveți ușor marinat Italian ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 110 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,05 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de frunze de busuioc, ulei vegetal, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți Ușor Marinați, Creveți La Grătar Ușor Marinați, și Tortellini De Creveți Italieni Ușor De Copt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele, cu excepția salatei. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore pentru a marina și amesteca aromele.
Chiar înainte de servire, amestecați creveții.
Se scurge;se servește pe farfurie de servire căptușită cu salată. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.