Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții marinați peste noapte. Această rețetă servește 20. O porție conține 95 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, sos fierbinte, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Creveți Marinați, Creveți Marinați, și Creveți Marinați.
Instrucțiuni
1
Aduceți 7 1/2 căni de apă la fierbere; adăugați creveți și gătiți 2 până la 3 minute sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Apă
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Cojiți creveții și, dacă doriți, devein.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Apă
3
Puneți creveți, felii de ceapă roșie și felii de ardei gras într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă Roșie
Creveți
4
Bateți împreună uleiul vegetal și următoarele 9 ingrediente; se toarnă peste creveți. Acoperiți și răciți 24 de ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se amestecă 1/2 cană de busuioc tocat cu 1 oră înainte de servire.
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.