Creveții marinați la rece și avocado sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 64 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de avocado, garnituri: frunze de coriandru, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Creveți Cu Avocado, Avocado Umplut Cu Creveți La Cuptor, și Avocado Umplute Cu Creveți R. Mul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente. Amestecați ușor Vinaigreta de var pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.