Creveți marinați cu șampanie Beurre Blanc

Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Creveți marinați cu șampanie Beurre Blanc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 398 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,18 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, șalotă, oțet de șampanie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până șampanie ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes cu șampanie cu cremă de unt italiană ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Șampanie-Citrus Beurre Blanc, Grouper prăjit cu Risotto de fructe de mare și șampanie-Citrus Beurre Blanc, și Scoici prăjite condimentate cu clătită de cartofi-pere și șampanie Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați șampania, șalota, oțetul și boabele de piper într-o cratiță medie grea. Se fierbe până se reduce la 1/4 cană lichid, aproximativ 20 de minute. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Combinați șampania, uleiul de măsline, șalota și piperul măcinat într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați creveți în pungă și sigilați; agitați punga pentru a acoperi uniform creveții. Marinați creveții la temperatura camerei cel puțin 30 de minute și până la 1 oră, întorcând punga ocazional.
Se amestecă arpagicul, tarhonul și pătrunjelul într-un castron mic.
Preîncălziți broilerul. Pulverizați tigaia pentru pui de carne cu spray antiaderent cu ulei vegetal.
Scurgeți creveții; aruncați punga de plastic cu marinată. Aranjați creveții pe tigaia pregătită într-un singur strat. Prăjiți creveții până când sunt opaci în centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Stați 3 creveți, cozi în poziție verticală, în centrul fiecărei farfurii.
Reîncălziți baza sosului la foc mediu-mic.
Bateți în unt câte 1 bucată, lăsând fiecare să se topească înainte de a adăuga următorul (nu fierbeți sau sosul se va separa). Condimentează beurre blanc după gust cu sare și piper.
Puneți sosul cald în jurul creveților.
Se presară cu ierburi proaspete și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.