Creveți Maki

Creveți Maki
Creveți Maki este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 296 calorii. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână avocado, morcov tăiat julienne, blaturi de ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Kappa Maki, Pizza Maki, și Ton Maki.

Instrucțiuni

1
Tăiați sfertul superior al foii nori de-a lungul capătului scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
2
Așezați nori, cu partea strălucitoare în jos, pe un covor de sushi acoperit cu folie de plastic, cu capătul lung spre dvs. Bateți 3/4 cană de orez peste nori cu mâinile umede, lăsând o margine de 1 inch pe un capăt lung al nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
OrezOrez
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Aranjați 1/4 cană de creveți, 2 fâșii de morcov, 2 felii de avocado, 1 blat de ceapă verde și 2 fâșii de castraveți de-a lungul treimii superioare a nori acoperite cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CastraveteCastravete
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
MorcovMorcov
CrevețiCreveți
NoriNori
OrezOrez
4
Ridicați marginea nori cel mai apropiat de tine; ori peste umplere. Ridicați marginea inferioară a covorașului de sushi; rotiți spre marginea superioară, apăsând ferm pe rola de sushi. Continuați să rulați până la marginea superioară; apăsați covorașul pentru a sigila ruloul de sushi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
RolaRola
5
Lăsați să se odihnească, cu cusătura în jos, timp de 5 minute. Repetați procedura cu ingredientele rămase. Feliați fiecare rolă în 8 bucăți cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista