Creveți la grătar și grâu de porumb la grătar

Creveți la grătar și grâu de porumb la grătar
Rețeta creveți la grătar și grâu de porumb afumat la grătar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 461 calorii, 25g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață destul de scumpă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de roșii de struguri, creveți jumbo, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 63%. Rețete similare includ Creveți la grătar și grâu de porumb la grătar, Gumbo rapid cu grâu de porumb la grătar + unt brun Chilian afumat, și Creveți Bayou La Batre înveliți cu Pancetta cu grâu galben de porumb Rikards Mill și roșii de moștenire la grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Grill porumb, acoperit cu capac gratar, 10 minute sau până la făcut, de cotitură o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Tăiați sâmburi din știuleți. Aruncați știuleții.
3
Aduceți sare și 4 căni de apă la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Treceți treptat în grâu. Gatiti, amestecand ocazional, 8 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă boabele de porumb, brânza și ardeiul chipotle. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se amestecă împreună uleiul de măsline și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare. Aruncați creveții cu amestec de ulei de măsline; lăsați să stea la temperatura camerei 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Scoateți creveții din marinată, aruncând marinada. Înfășurați creveții pe frigarui alternativ cu roșii, ciuperci și ardei grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Grătare de grătar, acoperite cu capac de grătar, 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Serviți kabobs cu grâu și presărați cu cilantro chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista