Creveți la grătar în pungă cu frunze de banană
Creveții la grătar în pungă cu frunze de banană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 294 calorii, 49G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 7,44 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de banană, sare și piper, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Pește la grătar cu frunze de banană, Pește Întreg La Grătar Pe Frunze De Banană, și Frunză de Ignam prăjită (frunză de cartof dulce) cu Belacan (Pa de creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați creveții cu suc de lămâie.
Combinați 1/2 cană de ceapă, 1/2 cană de ardei gras și usturoi în vasul unui robot de bucătărie; pulsează până se toacă mărunt.
Combinați creveții cu amestecul de ceapă, ceapa rămasă și ardeiul gras și următoarele 3 ingrediente. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați o frunză de banană pe o bucată de folie de aluminiu de 12 x 16 inci.
Întindeți jumătate din amestecul de creveți în centrul frunzei. Acoperiți - l cu a doua frunză de banană și o altă bucată de folie de 12 x 16 inci.
Rulați 4 margini de folie strâns pentru a forma o pungă. Repetați cu frunzele de banană rămase, folia și creveții.
Pungi pentru grătar, acoperite cu capac pentru grătar, la foc mediu 8 până la 10 minute.
Scoateți pungile de pe grătar.
Îndepărtați folia; așezați pungile pe farfurii de servire.
Tăiați o fantă în centrul frunzelor și curățați-o înapoi.