Creveți La Grătar Po ' Boy

Creveți la grătar Po ' Boy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 412 calorii, 33g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, muștar dijon, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Frigarui de creveti Curry la gratar cu ceapa la gratar si sos de ardei rosu, și Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare pentru congelator cu fermoar; sigilați punga și aruncați pentru a acoperi. Marinati in frigider 3 ore, de cotitură sac ocazional.
Tăiați pâinea de pâine în jumătate orizontal. Scoateți jumătatea superioară a pâinii, lăsând o margine de 1/2 inch; rezervați pâinea ruptă pentru o altă utilizare. Înveliți părțile tăiate ale ambelor jumătăți de pâine cu spray de gătit.
. Filetați creveții uniform pe frigarui metalice de 4 (12 inci), lăsând 1/4 inch între fiecare creveți.
Așezați frigarui pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Așezați pâinea, tăiați părțile în jos, pe grătar; grătar 2 minute sau până se prăjește ușor.
Combinați maioneza și următoarele 4 ingrediente, amestecând bine.
Întindeți amestecul de maioneză uniform pe părțile tăiate ale pâinii. Aranjați salata verde, creveții și ceapa uniform pe jumătatea inferioară. Înlocuiți jumătatea superioară a pâinii.
Tăiați sandvișul transversal în 4 porții egale.