Creveți La Grătar Po ' Boy

Creveți La Grătar Po ' Boy
Creveți la grătar Po ' Boy necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 22,4 USD pe porție, primești un fel principal care servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 3224 calorii, 169g de proteine, și 213g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită capere, piper cayenne, sos fierbinte și sos worcestershire. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării Cajun. 14 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un mare scor spoonacular de 89%. Creveți la grătar Po ' Boy, Creveți la grătar Po ' Boy, și Creveți La Grătar Po ' Boy sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: frigarui de bambus, inmuiat in apa timp de 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Aranjați aproximativ 4 creveți pe fiecare frigărui și adăugați la o caserolă de 13 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Adăugați uleiul de măsline, usturoiul, sucul de lămâie, boia afumată, cayenne, Worcestershire, sosul fierbinte, sare și piper, după gust, într-o ceașcă de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
5
Bateți bine și turnați peste creveții din caserolă. Acoperiți vasul și lăsați creveții să se marineze la frigider timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Grătiți frigăruile de creveți la foc mediu-mare timp de aproximativ 4 minute în total, răsturnând o dată la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Adăugați bagheta la grătar și prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Scoateți creveții de pe grătar și adăugați la sosul de unt, aruncând frigăruile. Aruncați pentru a acoperi creveții în sosul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Întindeți ambele părți ale pâinii cu maioneza dulce de murături și acoperiți uniform cu creveții, salata mărunțită și roșiile feliate. Feliați bagheta în sferturi, dacă doriți, și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muraturi DulciMuraturi Dulci
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
BaguetteBaguette
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
11
Topiți untul într-o cratiță mică pe grătarele de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Adăugați sucul de lămâie, sosul fierbinte și Worcestershire. Se amestecă împreună cu o lingură de lemn până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
13
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
14
Adăugați toate ingredientele într-un castron și amestecați bine. Acoperiți și refrigerați până când este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Sauvignon Blanc, vin roșu și Albarino sunt alegeri excelente pentru Po Boy. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu conținut scăzut de alcool, vor completa căldura din mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Raventos i Blanc De La Finca Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Vinul spumant de la finca este fabricat din struguri din cele mai vechi viță de vie din Raventos i Blanc, plantate folosind sistemul gobelet în 1964 în Vinya dels F.Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, Podgoria Vinya dels F. Cromssils are soluri marine cu un conținut ridicat de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate82
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista