Creveți la grătar cu ulei de tei, portocale și busuioc
Creveți la grătar cu ulei de tei, portocale și busuioc este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 30 de porții. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 61 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați limes, busuioc, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Salată de creveți la grătar Chipotle Lime în pansament de lime Cilantro, Salată De Creveți De Arahide Cu Pansament De Busuioc-Var, și Salată de creveți de tei cu muguri de fasole și busuioc thailandez.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați coaja de 2 portocale și 2 tei, ulei de măsline și busuioc proaspăt tocat.
Adăugați creveți, sare kosher și piper negru; la frigider timp de 30 de minute.
Scoateți creveții din ulei; aruncați uleiul. Grătiți creveții la foc mediu până când sunt opaci și ușor carbonizați (aproximativ 2 minute pe fiecare parte).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.