Creveți la grătar cu Salsa Verde

Creveți la grătar cu Salsa Verde
Creveți la grătar cu Salsa Verde ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 369 calorii, 5g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Un amestec de hamsie, sare kosher, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Paprika creveți la grătar cu ulei de măsline cartofi Violet Pentru bebeluși, ceapă murată și Salsa verde în stil Italian, Kebab de creveți și fenicul cu Salsa verde italiană, și Porumb Și Kale Salsa Verde Creveți Enchiladas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tocați usturoiul, caperele și hamsiile; transferați într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
CapereCapere
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați o linguriță de sare; amestecați menta, pătrunjelul, uleiul de măsline, sucul de lămâie și oțetul de vin roșu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
MentăMentă
SareSare
3
Se toarnă uleiul de canola pe o tigaie pentru grătar. Folosiți un prosop de hârtie pentru a-l întinde uniform pe toate suprafețele, ștergând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Grill PanGrill Pan
4
Așezați tigaia la grătar la foc mediu și lăsați-o să se încălzească foarte mult.Între timp, fluturați creveții tăind centrul fiecăruia, pe lungime, aproape, dar nu complet. De-veined va avea o fantă longitudinală deja. Urmați această linie pentru a face fanta mai adâncă pentru a flutura fiecare. Deschideți ambele părți pentru a vă așeza cât mai plat posibil. Se condimentează cu restul de sare și piper.Grătiți timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte, în funcție de dimensiune, până când creveții devin roz și opaci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CrevețiCreveți
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați 4 creveți pe fiecare farfurie și puneți o parte din sos peste ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SosSos
6
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista