Creveți la grătar cu Salsa de măsline de roșii

Dacă aveți aproximativ 40 minute pentru a petrece în bucătărie, creveții la grătar cu Salsa de măsline de roșii ar putea fi un uimitor fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 487 calorii, 49G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Simply Recipes necesită ulei de măsline extravirgin, oțet de vin, cățel de usturoi și măsline. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Somon la grătar cu Salsa de roșii-măsline, Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre, și Snapper la grătar în stil spaniol cu Salsa de roșii și măsline verzi.
Instrucțiuni
Înmuiați șalotele în oțet:
Așezați șalotele tocate într-un castron mic și adăugați oțetul de vin roșu. Oțetul va ajuta la scoaterea mușcăturii din șalotele crude.
Albiți și curățați roșiile: cel mai bun mod de a curăța roșiile este să înscrieți ușor vârfurile cu un cuțit ascuțit, să le aruncați în apă clocotită, să le lăsați să fiarbă 1 minut, apoi să le scufundați într-un castron mare umplut cu apă cu gheață.
Scoateți roșiile din apa cu gheață și îndepărtați pielea exterioară. Semănați și tăiați roșiile și puneți-le într-un castron mare.
Combinați ingredientele salsa:
Adăugați șalotele, usturoiul tocat, caperele, măslinele negre și uleiul de măsline în vasul cu roșiile.
Se presară sare și piper, se amestecă ușor ingredientele împreună și se lasă deoparte.
Pregătiți creveții la grătar: dacă nu ați făcut-o deja, curățați și devein creveții. Înveliți creveții cu ulei de măsline.
Presărați creveții cu sare și puneți-i pe frigarui. Vă recomandăm să filetați creveții pe două frigarui, astfel încât creveții să fie mai ușor de răsturnat pe grătar.
Grătiți creveții: Preîncălziți grătarul la foc direct mare. Curățați grătarele. Grătiți creveții cu capacul grătarului deschis câteva minute pe fiecare parte, suficient cât să le gătiți.
Serviți: când sunteți gata de servit, adăugați pătrunjelul în salsa.
Serviți salsa cu creveții.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții la grătar pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.