Creveți la grătar cu salsa de Mango

Creveți la grătar cu Mango Salsa ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 136 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, scallion, suc de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Frigarui de creveți la grătar cu salsa de Mango, Snapper la grătar cu Mango, creveți și salsa Chile, și Tacos creveți la grătar cu Mango Avocado Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frigarui din lemn, înmuiate în apă timp de 30 de minute
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pentru salsa de mango: tocați fructele scurse în bucăți mici.
Combinați fructele și ingredientele salsa rămase într-un bol și dați-le la frigider până la răcire.
Așezați nuca de cocos pe foaia de copt.
Coaceți timp de 6 până la 8 minute sau până când nuca de cocos devine maro deschis. Puneți deoparte
Spear 3 creveți pe fiecare bivol de bambus.
Încălziți o tigaie cu grătar la foc mediu-mare și pulverizați cu spray de gătit.
Puneți frigarui de creveți pe tigaie la grătar. Gatiti crevetii timp de 2 minute pe fiecare parte sau pana cand crevetii devin roz.
Așezați nuca de cocos mărunțită pe farfuria de servire.
Scoateți creveții din frigarui și așezați deasupra nucii de cocos.
Așezați salsa într-un bol decorativ și serviți imediat cu frigarui de creveți.