Creveți la grătar cu prăjituri de fasole neagră și sos de coriandru
Creveții la grătar cu prăjituri de fasole neagră și sos de coriandru necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 364 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de ulei de măsline, vin, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Friptură de fustă la grătar cu sos dulce de roșii prăjite și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo, Prăjituri de creveți și fasole albă cu sos de usturoi prăjit, și Prăjituri de Quinoa cu cartofi dulci Chipotle și fasole neagră cu sos cremos de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjituri Cu Fasole Neagră
2
Așezați fasolea neagră în apă rece pentru a acoperi. Înmuiați peste noapte sau timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se scurge, se clătește, se pune într-o oală mare și se acoperă cu apă rece proaspătă. Se aduce la fierbere, se degresează spuma, apoi se fierbe la foc mic timp de aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați mai multă apă, dacă este necesar, pentru a menține fasolea acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ceapa, ardeii și usturoiul și gătiți timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați legumele, împreună cu mierea, oțetul, pudra de chili și chimenul, la fasole și continuați să fierbeți. Când fasolea este destul de moale și începe să se descompună, condimentați cu sare și piper. Continuați să gătiți până când fasolea este cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
8
Scoateți amestecul de fasole de pe foc și strecurați, rezervând lichidul. Puree într-un robot de bucătărie, apoi transferați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Întindeți piureul uniform și lăsați-l să se răcească complet. Formați piureul în prăjituri mici în formă de pucuri de hochei (folosiți aproximativ 1/2 cană pe tort). Consistența este perfectă dacă este suficient de umedă pentru a se aduna într-o minge, dar nu atât de umedă încât amestecul să se lipească de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
10
Preîncălziți cuptorul la 400 F. pentru a termina prăjiturile, pudrați-le ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Încălziți o tigaie medie (ușor acoperită cu ulei) la foc mediu-mare. Saut torturi doar suficient de lung pentru a obține o crustă frumos pe fiecare parte. Când sunt gata de servit, așezați-le pe foi de copt în cuptor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Garnisiți cu o păpușă de smântână și o crenguță de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Kg Tortillas De Maíz
13
Creveți La Grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți La Grătar
14
Înmuiați frigarui în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
15
Într-un castron mediu, combinați uleiul de măsline și condimentele. Aruncați creveții cu această marinată și refrigerați în timp ce faceți sosul de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
16
Porniți broilerul sau aprindeți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
17
Așezați 4 creveți pe fiecare frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
18
Între timp, încălziți prăjiturile cu fasole neagră.
19
Fierbeți sau grătiți creveții 2-3 minute pe fiecare parte, până când sunt fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
20
Scoateți din frigarui, aranjați pe patru farfurii și stropiți cu sosul cald de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
21
Serviți cu un tort de fasole neagră.
22
Sos De Coriandru
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
23
Așezați șalota, coaja de portocală și sucul, vinul, oțetul și coriandrul într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti pana cand lichidul se reduce la 2 sau 3 linguri. În timp ce este încă fierbinte, amestecați untul înmuiat cu lingura până când sosul este emulsionat (va arăta gros și cremos). Se amestecă coriandrul tocat și se condimentează cu sare și piper după gust. Acoperiți și păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coaja De Portocala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Kg Tortillas De Maíz
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
24
Gust
25
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
26
Din Crescent City gătit de Susan Spicer Copyright (c) 2007 de Susan Spicer publicat de Knopf.Susan Spicer s-a născut în Key West, Florida, și a trăit în Olanda până la vârsta de șapte ani, când familia ei s-a mutat la New Orleans. De atunci locuiește acolo și este proprietara a două restaurante, Bayona și Herbsaint. Aceasta este prima ei carte de bucate.Paula Disbrowe a fost fostul bucătar Cowgirl la Hart & Hind Fitness Ranch din Rio Frio, Texas. Înainte de aceasta, a petrecut zece ani lucrând ca scriitoare de alimente și călătorii. Lucrările ei au apărut în New York Times, Food & Wine și Saveur, printre alte publicații importante.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.