Creveți la grătar cu prăjituri de fasole neagră și sos de coriandru

Creveți la grătar cu prăjituri de fasole neagră și sos de coriandru
Creveții la grătar cu prăjituri de fasole neagră și sos de coriandru necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 364 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de ulei de măsline, vin, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Friptură de fustă la grătar cu sos dulce de roșii prăjite și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo, Prăjituri de creveți și fasole albă cu sos de usturoi prăjit, și Prăjituri de Quinoa cu cartofi dulci Chipotle și fasole neagră cu sos cremos de Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjituri Cu Fasole Neagră
2
Așezați fasolea neagră în apă rece pentru a acoperi. Înmuiați peste noapte sau timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Se scurge, se clătește, se pune într-o oală mare și se acoperă cu apă rece proaspătă. Se aduce la fierbere, se degresează spuma, apoi se fierbe la foc mic timp de aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați mai multă apă, dacă este necesar, pentru a menține fasolea acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa, ardeii și usturoiul și gătiți timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați legumele, împreună cu mierea, oțetul, pudra de chili și chimenul, la fasole și continuați să fierbeți. Când fasolea este destul de moale și începe să se descompună, condimentați cu sare și piper. Continuați să gătiți până când fasolea este cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
8
Scoateți amestecul de fasole de pe foc și strecurați, rezervând lichidul. Puree într-un robot de bucătărie, apoi transferați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Întindeți piureul uniform și lăsați-l să se răcească complet. Formați piureul în prăjituri mici în formă de pucuri de hochei (folosiți aproximativ 1/2 cană pe tort). Consistența este perfectă dacă este suficient de umedă pentru a se aduna într-o minge, dar nu atât de umedă încât amestecul să se lipească de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
10
Preîncălziți cuptorul la 400 F. pentru a termina prăjiturile, pudrați-le ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Încălziți o tigaie medie (ușor acoperită cu ulei) la foc mediu-mare. Saut torturi doar suficient de lung pentru a obține o crustă frumos pe fiecare parte. Când sunt gata de servit, așezați-le pe foi de copt în cuptor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Garnisiți cu o păpușă de smântână și o crenguță de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
13
Creveți La Grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți La GrătarCreveți La Grătar
14
Înmuiați frigarui în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
15
Într-un castron mediu, combinați uleiul de măsline și condimentele. Aruncați creveții cu această marinată și refrigerați în timp ce faceți sosul de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
16
Porniți broilerul sau aprindeți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
17
Așezați 4 creveți pe fiecare frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
18
Între timp, încălziți prăjiturile cu fasole neagră.
19
Fierbeți sau grătiți creveții 2-3 minute pe fiecare parte, până când sunt fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
20
Scoateți din frigarui, aranjați pe patru farfurii și stropiți cu sosul cald de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
21
Serviți cu un tort de fasole neagră.
22
Sos De Coriandru
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
23
Așezați șalota, coaja de portocală și sucul, vinul, oțetul și coriandrul într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti pana cand lichidul se reduce la 2 sau 3 linguri. În timp ce este încă fierbinte, amestecați untul înmuiat cu lingura până când sosul este emulsionat (va arăta gros și cremos). Se amestecă coriandrul tocat și se condimentează cu sare și piper după gust. Acoperiți și păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
24
Gust
25
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
26
Din Crescent City gătit de Susan Spicer Copyright (c) 2007 de Susan Spicer publicat de Knopf.Susan Spicer s-a născut în Key West, Florida, și a trăit în Olanda până la vârsta de șapte ani, când familia ei s-a mutat la New Orleans. De atunci locuiește acolo și este proprietara a două restaurante, Bayona și Herbsaint. Aceasta este prima ei carte de bucate.Paula Disbrowe a fost fostul bucătar Cowgirl la Hart & Hind Fitness Ranch din Rio Frio, Texas. Înainte de aceasta, a petrecut zece ani lucrând ca scriitoare de alimente și călătorii. Lucrările ei au apărut în New York Times, Food & Wine și Saveur, printre alte publicații importante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch DressingRanch Dressing
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista