Creveți la grătar cu prăjituri de fasole neagră și sos de coriandru
Creveți la grătar cu prăjituri de fasole neagră și sos de coriandru este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați ulei de porumb, frigarui de bambus, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 34%. Încercați Friptură de fustă la grătar cu sos dulce de roșii prăjite și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo, Prăjituri de creveți și fasole albă cu sos de usturoi prăjit, și Prăjituri de Quinoa cu cartofi dulci Chipotle și fasole neagră cu sos cremos de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjituri Cu Fasole Neagră
2
Așezați fasolea neagră în apă rece pentru a acoperi. Înmuiați peste noapte sau timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se scurge, se clătește, se pune într-o oală mare și se acoperă cu apă rece proaspătă. Se aduce la fierbere, se degresează spuma, apoi se fierbe la foc mic timp de aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați mai multă apă, dacă este necesar, pentru a menține fasolea acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa, ardeii și usturoiul și gătiți timp de 23 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați legumele, împreună cu mierea, oțetul, pudra de chili și chimenul, la fasole și continuați să fierbeți. Când fasolea este destul de moale și începe să se descompună, condimentați cu sare și piper. Continuați să gătiți până când fasolea este cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Toppinguri, Opționale
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
8
Scoateți amestecul de fasole de pe foc și strecurați, rezervând lichidul. Puree într-un robot de bucătărie, apoi transferați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați
9
Întindeți piureul uniform și lăsați-l să se răcească complet. Formați piureul în prăjituri mici în formă de pucuri de hochei (folosiți aproximativ 1/2 cană pe tort). Consistența este perfectă dacă este suficient de umedă pentru a se aduna într-o minge, dar nu atât de umedă încât amestecul să se lipească de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Preîncălziți cuptorul la 204°.pentru a termina prăjiturile, pudrați-le ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Încălziți o tigaie medie (ușor acoperită cu ulei) la foc mediu-mare. Saut prăjiturile suficient de mult pentru a obține o crustă frumoasă pe fiecare parte. Când sunt gata de servit, așezați-le pe foi de copt în cuptor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Garnisiți cu o păpușă de smântână și o crenguță de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Kg Tortillas De Maíz
13
Creveți La Grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți La Grătar
14
Înmuiați frigarui în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
15
Într-un castron mediu, combinați uleiul de măsline și condimentele. Aruncați creveții cu această marinată și refrigerați în timp ce faceți sosul de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Porniți broilerul sau aprindeți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
17
Așezați 4 creveți pe fiecare frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
18
Între timp, încălziți prăjiturile cu fasole neagră.
19
Fierbeți sau grătiți creveții 23 de minute pe fiecare parte, până când sunt gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
20
Scoateți din frigarui, aranjați pe patru farfurii și stropiți cu sosul cald de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
21
Serviți cu un tort de fasole neagră.
22
Sos De Coriandru
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
23
Așezați șalota, coaja de portocală și sucul, vinul, oțetul și coriandrul într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti pana cand lichidul se reduce la 2 sau 3 linguri. În timp ce este încă fierbinte, amestecați untul înmuiat cu lingura până când sosul este emulsionat (va arăta gros și cremos). Se amestecă coriandrul tocat și se condimentează cu sare și piper după gust. Acoperiți și păstrați cald la foc mic.
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Kg Tortillas De Maíz
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
24
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
25
Din Crescent City gătit de Susan Spicer Copyright (c) 2007 de Susan Spicer publicat de Knopf./ n / nSusan Spicer s-a născut în Key West, Florida și a trăit în Olanda până la vârsta de șapte ani, când familia ei s-a mutat la New Orleans. De atunci locuiește acolo și este proprietara a două restaurante, Bayona și Herbsaint. Aceasta este prima ei carte de bucate./n / Npaula Disbrowe a fost fostul bucătar Cowgirl la Hart & Hind Fitness Ranch din Rio Frio, Texas. Înainte de aceasta, a petrecut zece ani lucrând ca scriitoare de alimente și călătorii. Lucrările ei au apărut în New York Times, Food & Wine și Saveur, printre alte publicații importante.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.