Creveții la grătar cu ghimbir și var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $5.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 486 calorii. 102 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, creveți, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Creveți de var la grătar și porumb, Creveți Și Tăiței De Tei De Ghimbir, și Creveți Marinați Cu Ghimbir-Soia-Var.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.