Creveți la grătar cu Chili și Lime, cu fasole albă condimentată și orez

Chili-și-lime creveți la grătar cu fasole albă condimentată și orez este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de muștar macinat mccormick gourmet Repertory, fasole condimentată și orez, var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chili-Lime-Brandy Creveți La Grătar, Creveți la grătar cu fasole albă, rozmarin, Mache și ulei de mentă, și Creveți de var la grătar și orez vegetal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute.
Dacă este înghețat, dezghețați creveții conform instrucțiunilor pachetului. Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse; devein, dacă doriți.
Puneți creveții într-un castron mediu.
Se amestecă împreună chili cu condimente de var, muștar măcinat și praf de usturoi într-un castron mic.
Presărați amestecul peste creveți, aruncând pentru a acoperi.
Grătar coaja de la 1 var, și se adaugă la amestecul de creveți în castron.
Tăiați varul în jumătate și stoarceți sucul în castron. Se amestecă uleiul de măsline. Filetați 4 până la 5 creveți pe fiecare frigărui și așezați frigarui pe o farfurie. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți grătarul la 300 până la 350 (mediu).
Pregătiți fasole albă condimentată și orez.
Între timp, frigarui de creveți la grătar, acoperit cu capac la grătar, peste 300 până la 350 (mediu) încălziți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau doar până când creveții devin roz. Puneți fasolea albă condimentată și orezul pe un platou de servire și acoperiți cu frigarui de creveți.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Chili McCormick cu condimente de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.