Creveți La Cuptor Scampi
Reteta coapte creveți Scampi ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 43 minute. O porție conține 310 calorii, 2G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. 222 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frunze de rozmarin, gălbenuș de ou, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Creveți La Cuptor Scampi, Creveți La Cuptor Scampi, și Scampi de creveți la cuptor cu spaghete Squash.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Cojiți, devein și fluturați creveții, lăsând cozile aprinse.
Așezați creveții într-un bol de amestecare și aruncați ușor cu uleiul de măsline, vinul, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce faceți amestecul de unt și usturoi.
Într-un castron mic, zdrobiți untul înmuiat cu usturoiul, șalotele, pătrunjelul, rozmarinul, fulgii de ardei roșu, coaja de lămâie, sucul de lămâie, gălbenușul de ou, panko, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță de piper până se combină.
Pornind de la marginea exterioară a unui vas de gratin oval de 14 inci, aranjați creveții într-un singur strat tăiat cu fața în jos, cu cozile ondulate în sus și spre centrul vasului.
Se toarnă marinata rămasă peste creveți.
Întindeți amestecul de unt uniform peste creveți.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute până când sunt fierbinți și bulbucați. Dacă vă place blatul rumenit, puneți-l sub un pui de carne timp de 1 minut.
Se servește cu pene de lămâie.