Reteta coapte creveți Scampi ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 43 minute. O porție conține 310 calorii, 2G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. 222 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frunze de rozmarin, gălbenuș de ou, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Creveți La Cuptor Scampi, Creveți La Cuptor Scampi, și Scampi de creveți la cuptor cu spaghete Squash.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Cojiți, devein și fluturați creveții, lăsând cozile aprinse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Așezați creveții într-un bol de amestecare și aruncați ușor cu uleiul de măsline, vinul, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce faceți amestecul de unt și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
5
Într-un castron mic, zdrobiți untul înmuiat cu usturoiul, șalotele, pătrunjelul, rozmarinul, fulgii de ardei roșu, coaja de lămâie, sucul de lămâie, gălbenușul de ou, panko, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță de piper până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară Groasă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pornind de la marginea exterioară a unui vas de gratin oval de 14 inci, aranjați creveții într-un singur strat tăiat cu fața în jos, cu cozile ondulate în sus și spre centrul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Se toarnă marinata rămasă peste creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
8
Întindeți amestecul de unt uniform peste creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Coaceți timp de 10 până la 12 minute până când sunt fierbinți și bulbucați. Dacă vă place blatul rumenit, puneți-l sub un pui de carne timp de 1 minut.
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.