Creveți Kung Pao
Kung Pao creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați țelină, bulion de pui cu mai puțin sodiu, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Kung Pao Zucchini, Creveți Kung Pao (creveți kung Pao/???), și Creveți Kung Pao pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 linguriță de sos de soia, 1 linguriță de sherry, amidon de porumb și creveți.
Încălziți uleiul într-un wok la foc mare.
Adăugați arahide și următoarele 3 ingrediente; amestecați 30 de secunde. Se amestecă țelina și ardeiul gras; se prăjește 2 minute sau până când este crocant.
Se adaugă amestecul de creveți; se prăjește 2 minute.
Adăugați restul de 2 lingurițe de sos de soia, 1/2 linguriță de sherry și bulion. Aduceți la foc mic; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor.
Se ia de pe foc; se amestecă oțet și sare. Se acoperă cu ceapă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.