Creveții furioși cu salată de citrice/spanac necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 234 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare gri, spanac pre-spălat, portocale de sânge și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Încercați Salată de creveți cu citrice și spanac, Angry Shrimp, și Po ' Boys de creveți cu maioneză furioasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ingredientele și puneți-le deoparte în recipient. Acest pas se poate face cu o zi înainte de cină.
2
Curățați și tăiați citricele în secțiuni peste o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Citrice
3
Scurgeți sucul de pe farfurie într-un bol. Condimentează liberal cu sare gri și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți în ulei de măsline pentru a forma o vinaigretă (ar trebui să fie proporțional, aproximativ 2 părți suc la 1 parte ulei de măsline).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Ulei De Măsline
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Condimentați secțiunile de citrice cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
6
Stropiți puțin din vinaigretă pe ele pentru a le Marina și puneți-le pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
7
Puneți-vă vânzătorul de pește să curățați creveții, dar lăsați cozile aprinse pentru mânere. Condimentează liberal cu sare și piper. Preîncălziți o tigaie sote la mare. Dragați creveții în amestecul de făină. Acest lucru le va oferi o crustă frumoasă și le va permite să rămână crocante și proaspete la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Creveți
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați ulei de măsline în tigaie și puneți 1 strat de creveți. Vrei să se caramelizeze, așa că nu le arunca sau muta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați puțin mai mult ulei dacă făina absoarbe ceea ce este în tigaie. După aproximativ 3 minute, întoarceți creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Lăsați-l să se caramelizeze, aruncați și întoarceți-l pe o foaie de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Adăugați aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline în tigaia deja fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Scurgeți sucurile de tigaie din foaia de prăjituri în tigaia sote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
13
Adăugați usturoiul feliat și lăsați-l să devină maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
14
Adăugați ardei iute și lăsați-i să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
15
Adăugați busuiocul și stați înapoi - există multă apă în busuioc și va apărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
Apă
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
16
Lasă-l să devină crocant, mai puțin de un minut. În timp ce se întâmplă acest lucru, aranjați creveții peste salata de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
17
Adăugați coaja de portocală în amestecul de busuioc/usturoi / chile din tigaia sote. Se condimentează cu sare și piper, apoi se pune amestecul de busuioc/usturoi/chile peste creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaja De Portocala
Usturoi
Creveți
Busuioc
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
18
Aruncați spanacul cu vinaigreta de citrice și movila deasupra creveților.