Creveți Fra Diablo
Niciodată nu poți avea prea multe rețete curs principal, asa ca da creveți fra Diablo un try. Această rețetă face 4 porții cu 292 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii conservate, fulgi de piper, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Diablo Diablo Diablo Burger, Creveți Diablo, și Camarones a La Diabla – creveți Diablo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei incins pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați fulgi de ardei roșu; gătiți și amestecați pentru a elibera aroma, aproximativ 1 minut. Amestecați roșiile prăjite la foc și pasta de roșii în amestecul de ceapă. Se diluează sosul amestecând vin alb în amestec; gătiți și amestecați până când sosul devine gros și Bulbuc, 4 până la 5 minute.
Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați creveți în amestecul de roșii; gătiți și amestecați până când creveții sunt roz și fierți, aproximativ 5 minute. Condimentează cu pătrunjel, busuioc și piper negru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.