Creveți dulci la grătar cu sos de scufundare Cilantro

Dacă 32 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., creveți dulci la grătar cu sos de scufundare Cilantro ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 35 de porții cu 47 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr brun, suc de lămâie, cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Creveți la grătar cu sos de scufundare Cilantro, Creveți la grătar cu lămâie Cilantro cu sos cremos de avocado, și Rulouri De Primăvară Crocante De Creveți Cu Sos De Scufundare Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați creveții și pansamentul într-o pungă de plastic resigilabilă; sigilați bine și agitați pentru a se amesteca bine. La frigider 20 min. la marinat.
Amestecați următoarele 5 ingrediente în blender până se omogenizează.
Se toarnă în castron mic; frigider până când este gata de servit.
Se încălzește grătarul uns la foc mediu-mare.
Scoateți creveții din marinată; aruncați marinada. Spear 1 creveți pe fiecare dintre 24 frigarui mici de lemn (lungimi de 3 inch.) Creveți la grătar 5 până la 7 min. sau până la roz, întorcându-se o dată.
Se servește cu amestec de cilantro ca sos de scufundare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.