Creveți din New Orleans, Okra și saut de roșii 8
Creveții din New Orleans, Okra și Tomato saut, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 365 calorii, 36g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină universală, slănină, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare sunt Okra Și Sote De Porumb, Okra & Ceapa Sote, și Saut De Porumb Proaspăt Cu Roșii, Dovlecei Și Okra Prăjită.
Instrucțiuni
Aruncați creveți și 1 1/2 lingurițe de condimente Cajun într-un castron mediu pentru a acoperi. Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare pana cand este crocanta si rumenita. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați făină în picături în tigaie. Se amestecă constant până când rouxul devine maro foarte închis, aproximativ 5 minute.
Adăugați okra și roșiile cherry. Se amestecă restul de 1 1/2 lingurițe de condimente Cajun. Gatiti 1 minut.
Adăugați suc de scoici și ienibahar. Se fierbe până când sosul este gros, amestecând des, aproximativ 3 minute.
Adăugați creveți. Saut creveți până la doar opac în centru, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se amestecă ceapa verde tocată și slănina gătită.
Condimentul Cajun variază în funcție de marcă, dar conține aproape întotdeauna sare, ceapă, usturoi, ardei iute, piper negru, muștar și țelină. Poate include, de asemenea, frunze de dafin, nucșoară și boia. O puteți găsi în secțiunea de condimente din majoritatea supermarketurilor.
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.