Creveți Diablo
Creveți Diablo este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 391 calorii. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, creveți, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Sunny ' s Diablo Diablo Diablo Burger, Camarones A La Diabla – creveți Diablo, și Paste Diablo cu creveți înveliți cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați creveții cu sare și piper negru.
Adăugați creveții în tigaie și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți creveții din tigaie.
Adăugați usturoi la tigaie; saut 1 minut.
Adăugați pasta de chile, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați chimen și roșii; se fierbe 10 minute, amestecând ocazional.
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă creveții, pătrunjelul și ardeiul roșu. Aruncați cu paste.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.