Creveți De Usturoi Picant Cu Orez De Nucă De Cocos

Creveții de usturoi picant cu orez de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 3 și costă $ 8.38 pe portie. O porție conține 1289 calorii, 78g de proteine, și 35g de grăsime. 289 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de chili, suc de lămâie, piper jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Creveți de usturoi picant cu orez de nucă de cocos, Creveți wok picante cu orez de nucă de cocos, și Creveți picante cu ananas la grătar și Pilaf de orez cu nucă de cocos.
Instrucțiuni
1 Începeți să gătiți orezul, urmând instrucțiunile pachetului.2 Pulse usturoi, apă și 1/2 linguriță sare într-un blender, doar câteva impulsuri, astfel încât să puteți vedea în continuare bucăți de usturoi.
Se toarnă peste creveți pentru a se marina. Marinați timp de 10 minute. 3 se strecoară apa din amestecul de creveți și usturoi.
Adăugați sucul de lămâie (sau lemongrass tăiat fin), jalapeo și 1/2 linguriță de sare în amestecul de creveți. 4
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mare în tigaie mare.
Adăugați creveți. Gatiti un minut.
Adăugați 1 cutie mică de lapte de cocos. Gatiti 30 de secunde mai mult.
Se amestecă într-o linguriță praf de chili roșu sau sos.5 puneți orezul într-un castron mare.
Se amestecă în a doua cutie de 5,6 uncii de lapte de cocos cu orezul gătit.
Se ornează cu coriandru proaspăt tocat (opțional).