Creveți de usturoi picant cu orez de nucă de cocos

Creveții de usturoi picant cu orez de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 665 calorii. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1303 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, creveți, ardei jalape și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Creveți wok picante cu orez de nucă de cocos, Creveți picante cu ananas la grătar și Pilaf de orez cu nucă de cocos, și Creveți Chili-usturoi cu orez de nucă de cocos și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul: puneti 1 1/2 cani de orez cu bob lung, 2 1/2 cani de apa si 1 lingurita de sare intr-o oala de dimensiuni medii, cu fund gros si aduceti la fierbere. Acoperiți oala și coborâți focul la cea mai mică setare și gătiți timp de 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 10 minute.
În timp ce orezul gătește, continuați cu rețeta.
Marinați creveții: pulsați usturoiul, apa și 1/2 linguriță de sare într-un blender, doar câteva leguminoase, astfel încât să puteți vedea în continuare bucăți de usturoi.
Se toarnă peste creveți pentru a se marina. Marinați timp de 10 minute.
Se strecoară și se condimentează creveții: se strecoară apa din amestecul de creveți și usturoi.
Adăugați sucul de lămâie (sau lemongrass tăiat fin), jalapeincormo și 1/2 linguriță de sare în amestecul de creveți.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mare în tigaie mare saut.
Adăugați creveți. Gatiti un minut.
Adăugați 1 cutie mică de lapte de cocos. Gatiti 30 de secunde mai mult.
Se amestecă într-o linguriță praf de chili roșu sau sos.
Faceți orezul cu nucă de cocos: când orezul a terminat de gătit, transferați-l într-un castron mare.
Se amestecă în a doua cutie de lapte de cocos cu orezul fiert. Gustați și adăugați sare suplimentară, dacă este necesar.
Se ornează cu coriandru proaspăt tocat (opțional).