Creveți De Tequila La Grătar

Creveți De Tequila La Grătar
Tequila la grătar-creveți de tei este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime. 140 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 16 minute. Dacă aveți suc de lămâie, chimen măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Creveți De Tequila La Grătar, Tequila Lime La Gratar Tacos Creveți Albastru Sălbatic, și Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sucul de lămâie, tequila, uleiul de măsline, sarea de usturoi, chimenul și piperul negru într-un bol până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
TequilaTequila
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați creveții, sigilați punga și întoarceți-vă pentru a acoperi uniform. Refrigerați cu 1 până la 4 ore înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Înmuiați frigarui cel puțin 30 de minute în apă pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Preîncălziți grătarul exterior pentru căldură medie-mare. Grătar ușor de grătar cu ulei și așezați aproximativ 4 inci de la sursa de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scurgeți și aruncați marinada din creveți. Filetați creveții pe frigarui pregătit, de la 5 la 6 per frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Gătiti, neacoperit, pe grătarul preîncălzit până când creveții devin roz, întorcându-se o dată, timp de 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Se servește cu pene de var pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateExpert
Gata În1 h, 16 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista