Creveți De Tequila La Grătar

Tequila la grătar-creveți de tei este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime. 140 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 16 minute. Dacă aveți suc de lămâie, chimen măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Creveți De Tequila La Grătar, Tequila Lime La Gratar Tacos Creveți Albastru Sălbatic, și Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucul de lămâie, tequila, uleiul de măsline, sarea de usturoi, chimenul și piperul negru într-un bol până se amestecă bine.
Se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați creveții, sigilați punga și întoarceți-vă pentru a acoperi uniform. Refrigerați cu 1 până la 4 ore înainte de grătar.
Înmuiați frigarui cel puțin 30 de minute în apă pentru a preveni arderea.
Preîncălziți grătarul exterior pentru căldură medie-mare. Grătar ușor de grătar cu ulei și așezați aproximativ 4 inci de la sursa de căldură.
Scurgeți și aruncați marinada din creveți. Filetați creveții pe frigarui pregătit, de la 5 la 6 per frigărui.
Gătiti, neacoperit, pe grătarul preîncălzit până când creveții devin roz, întorcându-se o dată, timp de 5 până la 7 minute.
Se servește cu pene de var pentru garnitură.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa