Creveți de tei la grătar și orez vegetal

Creveți de var la grătar și orez vegetal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.71 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1053 calorii, 64G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ierburi, coajă de tei, creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Creveți de tei la grătar și orez vegetal, Creveți la grătar cu Chili și Lime cu fasole albă condimentată și orez, și Salată de creveți la grătar Chipotle Lime în pansament cu var Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură. Aduceți primele 3 ingrediente și 2/3 cană de apă la fiert într-o cratiță medie la foc mare.
În timp ce amestecul de lapte de nucă de cocos ajunge la fierbere, amestecați împreună jeleu de ardei roșu, următoarele 3 ingrediente și 1/4 cană suc proaspăt de lămâie într-un bol mic. Rezervați 2 Linguri. amestec de var.
Combinați amestecul de var rămas și creveții.
Lăsați să stea 20 de minute.
Între timp, amestecați orezul în amestecul de lapte de nucă de cocos fierbinte. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l acoperit.
În timp ce creveții marinează și fierbe orezul, periați porumbul, ardeii și ceapa cu 2 lingurițe. ulei de măsline și grătar, acoperit cu capac de grătar, 8 minute sau până când este ușor carbonizat, întorcându-se la jumătatea drumului.
Scoateți și aruncați semințele din ardei; tocați ardeii.
Tăiați miezurile din știuleți de porumb. Aruncați știuleții. Se taie ceapa.
Combinați ardeii, porumbul și ceapa într-un bol.
Scoateți creveții din marinată, aruncând marinada. Creveți la grătar, acoperiți cu capac la grătar, 3 minute pe fiecare parte sau doar până când creveții devin roz.
Scoateți creveții din grătar; se presară cu 1 lingură. suc de lămâie și aruncați cu 2 linguri rezervate. amestec de var. Rezervați jumătate de creveți pentru creveți de var
Rulouri. Se amestecă restul de 1 lingură. suc de lămâie în orez. Amestecați amestecul de orez și ierburile în legume la grătar.
Serviți creveții rămași peste amestecul de orez și legume.
Cina rămasă: creveți de tei
Role: Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați grosier creveții rezervați din creveți de var la grătar și orez vegetal. Se amestecă împreună 1/2 cană de țelină tocată, 1/3 cană de maioneză, 1/2 linguriță. coaja de tei, 1 lingura. suc proaspăt de lămâie, 1/2 linguriță. tarhon proaspăt tocat și creveți într-un castron. Se amestecă împreună 2 linguri. unt topit și 1 cățel de usturoi, presat; întindeți pe părțile tăiate 4 chifle de hot dog.
Coaceți 7 până la 8 minute sau până la prăjit.
Așezați 1 frunză de salată în fiecare rolă; deasupra cu amestec de creveți.
Se servește cu pene de var. Face 4 porții.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu indicii de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de preparate mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio