Creveți de susan cu salată de castraveți-soia

Creveți de susan cu salată de castraveți-soia
Creveți de susan cu salată de castraveți-soia este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 370 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, semințe de susan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Soia-Susan, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Tăiței de susan cu creveți și castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Între timp, pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde). Într-un castron mediu, combinați castraveți, oțet, sos de soia, zahăr, jalapeo și ceapă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
CastraveteCastravete
OțetOțet
CeapăCeapă
ZahărZahăr
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
2
Într-un alt castron mediu, combinați uleiurile cu creveții. Frigăruie creveții pe lungime prin coadă, astfel încât să fie drepți. Grătar, întorcându-se o dată, până când sunt fierte și apar semne de grătar, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
3
Se presară semințe de susan și se servește cu salată de orez și castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
CastraveteCastravete
OrezOrez

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista