Creveți De Sare Și Piper
Salt & Pepper creveți ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 3 porții cu 498 calorii, 64G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $6.58 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, boabe de piper Sichuan măcinate, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Creveți De Sare Și Piper, Creveți De Sare Și Piper, și Creveți De Sare Și Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ingrediente: 2 lb creveți foarte mari, decojiți2 linguri sare kosher1 / 2 cană amidon de porumb1 / 2 cană făină super fină "instant" (cum ar fi Wondra)1-2 uscate Tien tsin chile (s), tocateulei de canola (pentru prăjit)pentru sare și piper mix: 1/4 cană sare de mare1 1/2 linguri măcinat sichuan (szechuan) boabe de piper1 linguriță
Se toarnă într-o farfurie pentru a se răci complet. Pune deoparte.Între timp, adăugați 1 lingură de sare kosher într-un castron mic cu apă rece. Se amestecă pentru a se dizolva.
Adăugați creveții și spălați creveții.
Scurgeți apoi repetați cu sarea rămasă. Clătiți creveții în apă rece, apoi uscați. Pune deoparte.Amestecați amidonul de porumb, făina și 1-2 linguri de sare și piper într-un castron puțin adânc. Dragați creveții.
Încălziți aproximativ 1 inch de ulei de canola într-un wok mare sau tigaie.
Adăugați creveții și prăjiți, 2-3 minute sau până când sunt fierte complet.
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Se farfurie și se ornează cu chile tocat.
Se presară cu amestec suplimentar de sare, dacă desired.My gânduri: dacă există un lucru care este popular în Hong Kong este mâncarea. Puteți găsi feluri de mâncare de la aproape foarte providence în China, precum și mâncăruri japoneze, Britanice, indiene și americane influențate. Deoarece Bravo ' s Around the World in 80 de farfurii va fi în Hong Kong săptămâna aceasta (27 Iunie, 10/9c), m-am gândit că ar fi o șansă distractivă să fac unul dintre preparatele mele cantoneze preferate, care este ușor de găsit în Hong Kong, creveți ușor acoperiți, crocanți cu sare și piper. Se găsește în mod tradițional la ora cinei (mâncărurile aburite precum găluștele sunt cele găsite mai devreme în timpul zilei, în timpul yum cha) la unul dintre numeroasele restaurante dim sum.Am modificat puțin felul de mâncare de la a fi absolut tradițional pentru a-l face mai "ușor de utilizat"; am curățat creveții în loc să las cojile și am folosit amidon de porumb în loc de făină de orez mai greu de găsit, dar rezultatul final este minunat. Picant și sărat și crocant. Sunt super distractive de făcut într-un wok, dar dacă abilitățile tale de prăjire wok nu sunt cele mai bune, poți prăji întregul lot dintr-o dată într-o tigaie mare cu fund greu.Boabele de piper Sichuan sunt cunoscute pentru tendințele lor "fierbinți", îți fac limba și buzele să furnice puțin, oferind în același timp aroma lor de citrice. Păstrați amestecul de sare/piper rămas într-un recipient etanș pentru data viitoare când faceți creveți de sare și piper (sau încercați-l pe floricele!).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.