Creveți de rocă de lavă cu sos de miere Chipotle Lime și Mango Jicama Salsa

Creveți de rocă de lavă cu sos de miere Chipotle Lime și Mango Jicama Salsa
Rețeta creveți de rocă de lavă cu sos de miere Chipotle Lime și Mango Jicama Salsan este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest hor d ' oeuvre are 375 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați jicama, creveții rock, muștarul dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, care nu este atât de excelent. Încearcă Pui Chipotle cu Mango Jicama Salsa, Salsa De Creveți, Jicama Și Mango, și Somon de Lime cu miere cu salsa de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul de miere chipotle lime: într-un robot de bucătărie, curățați toate ingredientele până se combină și adăugați într-o cratiță pentru a încălzi la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Pentru creveți: în timp ce sosul se reduce, combinați făina cu sarea, piperul, cayenne și pudra de chili și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(tub Mare)(tub Mare)
3
Adăugați creveții în loturi în făină și aruncați ușor pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
4
Preîncălziți câțiva centimetri ulei de canola la 350 de grade F într-o tigaie adâncă și adăugați creveții. Gatiti pana se rumenesc, rotind dupa cum este necesar, 3 pana la 4 minute. Lucrați în loturi pentru a evita aglomerarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți din ulei și scurgeți-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Împărțiți și adăugați tăiței de orez pe fundul a 2 pahare de martini. Acoperiți tăiței cu 3 roți de var fiecare și puneți-le deoparte până la service.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
7
Adăugați creveții în sosul redus și aruncați ușor pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
8
Scoateți din sos cu o lingură cu fante sau clești și puneți-le în paharele de martini pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Garnisiți cu salsa de Mango Jicama, fire de chile, chipsuri de lotus și o pană de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
JicamaJicama
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
10
Serviți imediat.
11
Aruncați ușor jicama, mango, ceapa și jalapeno într-un castron cu ingredientele rămase și dați-le la frigider timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
JicamaJicama
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Ingrediente

2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriardei iute verde tocat** (3 linguri salsa verdeardei iute verde tocat** (3 linguri salsa verde596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriChorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)7Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de Canola, pentru prăjitUlei de Canola, pentru prăjit0(poate fi sau trece)1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1pinchPinch piper cayennePinch piper cayenne1pinchfire de chile, opțional, pentru garniturăfire de chile, opțional, pentru garnitură1pinchPraf de chilePraf de chile0(poate fi sau trece)1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire4chipotles în adobochipotles în adobo2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiritaitei de orez fierti, optional, pentru garniturataitei de orez fierti, optional, pentru garnitura2(poate fi sau trece)Muștar DijonMuștar Dijon1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)coriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2(poate fi sau trece)ardei iute tocatardei iute tocat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirijicama, tăiată cubulețe în bucăți de 1/8 inchjicama, tăiată cubulețe în bucăți de 1/8 inch11 kilogram de dovlecel,cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare6roți din var, opțional, pentru garniturăroți din var, opțional, pentru garnitură596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc de lămâie (aproximativ 1 1/2 limes)suc de lămâie (aproximativ 1 1/2 limes)2pene de var, pentru servicepene de var, pentru service2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimango copt, tăiat cubulețe în bucăți de 1/8 inchmango copt, tăiat cubulețe în bucăți de 1/8 inch11 kilogram de dovlecel,piper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat7Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăChipsuri de Lotus, opțional, pentru garniturăChipsuri de Lotus, opțional, pentru garnitură1pinchCiupiți fulgi roșii de chileCiupiți fulgi roșii de chile596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCeapă roșie tăiată cubulețe de 1/8 inchCeapă roșie tăiată cubulețe de 1/8 inch3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri12 uncii de creveți de rocă (aproximativ12 uncii de creveți de rocă (aproximativ0(poate fi sau trece)brânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sos de chili dulcesos de chili dulce

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ramey Sidebar Russian River Valley Sauvignon Blanc. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Ramey Sidebar Râul Rus Valea Sauvignon Blanc
Ramey Sidebar Râul Rus Valea Sauvignon Blanc
2017 a început cu o iarnă foarte umedă, refăcând apa subterană după câțiva ani de secetă. O perioadă de căldură de la sfârșitul verii a accelerat coacerea în multe zone viticole, dar a avut un impact minim în Lake County. Fructele erau la maturitate optimă și culese cu doar câteva zile mai târziu decât în anii precedenți. Calitatea a fost excepțională, cu expresie acidă și varietală bine conservată. Frumos texturate cu un finisaj clare, luminoase.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții7
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista