Creveți de Popcorn cu sos de scufundare Chili-Lime

Popcorn creveți cu sos de chili-var scufundare ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână făină, albușuri de ou, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 48 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Creveți cu sos de scufundare de var, Sos de Chili, Lime și Cilantro în stil thailandez, și Creveți cu sos de muștar-var.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Dacă folosiți iaurt obișnuit, așezați-l într-o strecurătoare căptușită cu un prosop de hârtie.
Așezați strecurătoarea peste un bol și lăsați să se scurgă și să se îngroașe timp de 20 de minute.
Combinați iaurtul îngroșat sau grecesc, maioneza, sucul de lămâie, pudra de chili ancho și coaja de tei într-un bol mic și amestecați bine pentru a încorpora. Pune deoparte.
Așezați făina, praful de chili, praful de usturoi și 1/2 linguriță de sare într-un castron puțin adânc și amestecați cu o furculiță pentru a încorpora.
Așezați albușurile de ou într-un alt castron puțin adânc și bateți ușor.
Așezați făina de porumb, 1/4 linguriță sare și piper într-un al treilea bol și amestecați cu o furculiță pentru a încorpora. Aruncați creveții, câțiva la un moment dat, în făină până când sunt bine acoperiți. Se scutură excesul de făină, apoi se înmoaie în albușuri de ou.
Transferați în amestecul de făină de porumb și aruncați pentru a acoperi toate părțile. Rezervați creveții acoperiți pe o foaie de copt sau o bucată de hârtie pergament și repetați cu creveții rămași.
Ungeți o foaie mare de prăjituri cu uleiul și încălziți foaia unsă sub broiler timp de 3 minute.
Scoateți din cuptor și aranjați rapid creveții într-un singur strat pe foaia de cookie. Pulverizați cu spray de gătit.
Așezați creveții sub broiler și fierbeți până când sunt crocante și rumenite, aproximativ 5 minute.
Serviți creveții cu sos de scufundare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris