Creveți De Nucă De Cocos La Cuptor Cu Burniță Picantă De Miere

Creveți De Nucă De Cocos La Cuptor Cu Burniță Picantă De Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții de nucă de cocos coapte cu miere picantă. Această rețetă servește 3 și costă 5,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 544 calorii, 41G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 130 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină de migdale, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma masa de migdale, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Dip dulce și picant de prune aurii cu creveți de nucă de cocos la cuptor, Dip dulce și picant de prune aurii cu creveți de nucă de cocos la cuptor, și Creveți Picante De Nucă De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232°.tapetați o foaie de copt cu pergament și pulverizați cu PAM (sau ungeți cu puțin ulei vegetal folosind un prosop de hârtie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mic, condimentați creveții cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-un vas superficial combinați făina, praful de usturoi și piperul de cayenne. Într-un alt vas superficial, aruncați ușor împreună nuca de cocos, făina de migdale și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Dragați creveții în amestecul de făină și scuturați orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
5
Apoi înmuiați fiecare creveți în ouăle bătute, urmate de amestecul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
6
Scuturați orice exces de nucă de cocos transferați foaia de copt pregătită și transferați-o în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Coaceți timp de 15-20 de minute, sau până se rumenesc. Dacă doriți ca acestea să fie mai maronii aurii, transferați-le în raftul superior și fierbeți timp de 2 minute. (Fii cu ochii pe ea!)1
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Așezați toate ingredientele într-un mic ramekin și amestecați.1
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
3
Se servește cu creveți calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții3
Scor De Sănătate16
Revista