Creveți De Nucă De Cocos La Cuptor Cu Burniță Picantă De Miere

Creveți De Nucă De Cocos La Cuptor Cu Burniță Picantă De Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții de nucă de cocos coapte cu miere picantă. Această rețetă servește 3 și costă 5,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 544 calorii, 41G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 130 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină de migdale, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma masa de migdale, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Dip dulce și picant de prune aurii cu creveți de nucă de cocos la cuptor, Dip dulce și picant de prune aurii cu creveți de nucă de cocos la cuptor, și Creveți Picante De Nucă De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232°.tapetați o foaie de copt cu pergament și pulverizați cu PAM (sau ungeți cu puțin ulei vegetal folosind un prosop de hârtie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mic, condimentați creveții cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un vas superficial combinați făina, praful de usturoi și piperul de cayenne. Într-un alt vas superficial, aruncați ușor împreună nuca de cocos, făina de migdale și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Dragați creveții în amestecul de făină și scuturați orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Apoi înmuiați fiecare creveți în ouăle bătute, urmate de amestecul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Scuturați orice exces de nucă de cocos transferați foaia de copt pregătită și transferați-o în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți timp de 15-20 de minute, sau până se rumenesc. Dacă doriți ca acestea să fie mai maronii aurii, transferați-le în raftul superior și fierbeți timp de 2 minute. (Fii cu ochii pe ea!)1
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Așezați toate ingredientele într-un mic ramekin și amestecați.1
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
3
Se servește cu creveți calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții3
Scor De Sănătate16
Revista