Creveți de nucă de cocos cu sos de muștar
Creveți de nucă de cocos cu sos de muștar este un lactate gratuit, FODMAP prietenos, și pescatarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 271 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de copt, bere, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ Creveți de nucă de cocos cu sos de muștar Maui, Creveți sotate cu nucă de cocos și muștar, și Creveți cu sos de muștar.
Instrucțiuni
Cojiți creveții, lăsând cozile intacte; devein, dacă doriți. Pune deoparte.
Se amestecă împreună 1 cană amestec de copt și 1 cană de bere până se omogenizează.
Se amestecă împreună restul de 1 cană amestec de copt, sare și piper roșu măcinat. Creveți de dragare în amestec uscat și înmuiați în amestec de bere, permițând scurgerea excesului de acoperire. Rotiți ușor creveții în nucă de cocos fulgi.
Se toarnă ulei vegetal la o adâncime de 3 inci într-un cuptor olandez sau o cratiță grea și se încălzește la 35
Gătiti creveții, în loturi, 1 până la 2 minute sau până devin aurii; îndepărtați creveții și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți imediat cu sos de muștar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.