Creveți de nucă de cocos cu sos de ghimbir Tamarind
Creveții de nucă de cocos cu sos de ghimbir Tamarind sunt un fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 517 calorii, 4G de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, muștar dijon, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Pește prăjit Thailandez întreg crocant cu sos de tamarind de ghimbir și Pilaf de orez cu nucă de cocos-coriandru, Creveți de nucă de cocos cu sos de ghimbir chili Thailandez #MysteryDish, și Creveți la grătar cu sos de Tamarind pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți concentratul de tamarind în suc de lămâie într-un castron mic până se dizolvă. Se amestecă ingredientele sosului rămas și se răcește, acoperit.
Tăiați grosolan nuca de cocos și transferați jumătate într-un bol de supă puțin adânc sau o farfurie de plăcintă.
Bateți împreună făina, berea, bicarbonatul de sodiu, sarea, cayenne și oul într-un castron mic până se omogenizează.
Încălziți uleiul într-o oală grea adâncă de 4 până la 6 litri la foc moderat până când înregistrează 350 de litri F pe termometru.
Țineți 1 creveți de coadă și înmuiați-l în aluat, lăsând excesul să picure, apoi dragați în nucă de cocos, acoperind complet și apăsând ușor pentru a ajuta la aderare.
Transferați pe o farfurie și acoperiți creveții rămași în același mod, adăugând nuca de cocos rămasă în castron, după cum este necesar.
Prăjiți creveții în ulei în loturi de 8, rotind o dată, până devin aurii, aproximativ 1 minut.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și condimentați ușor cu sare. Degresați orice nucă de cocos din ulei și returnați uleiul la 350 buc.f între loturi.
* Disponibil la restaurantele Latino și indiene și la Kalustyan ' s (212-685-3451).