Creveți de nucă de cocos cu maioneză dulce de Chili

Creveții de nucă de cocos cu maioneză dulce de Chili ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 396 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime. 488 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pesmet panko japonez, făină universală, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Super Bowl. Vă este adus prin simple rețete. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Creveți De Nucă De Cocos Cu Rețetă Dulce De Mayo Chili, Creveți de nucă de cocos cu sos dulce de Chili, și Creveți Crocanți De Nucă De Cocos Cu Sos Dulce De Chili Roșu.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați maioneza, sosul dulce de chili și sosul fierbinte de chili-usturoi (opțional). Pune deoparte.
Cu un cuțit de tăiat, tăiați adânc în mijlocul spatelui creveților, dar nu tăiați până la capăt. Aruncați vena/tractul negru.
Puneți trei boluri puțin adânci unul lângă altul.
Așezați făina în primul castron; bateți oul și laptele de cocos în al doilea; și combinați fulgii de panko și nucă de cocos în al treilea.
Se încălzește 2 inci de ulei într-o tigaie saut la foc moderat până când termometrul înregistrează 350 de F.
Pe măsură ce uleiul se încălzește, pâineți creveții scufundând creveții pe ambele părți în făină și scuturând excesul. Apoi scufundați în amestecul de ou/lapte de cocos și apoi în fulgii de panko / nucă de cocos, bătând pentru a vă asigura că acoperirea se lipeste bine.
Prăjiți creveții în loturi mici timp de 2-3 minute până se rumenesc pe ambele părți.
Se servește cu maioneză dulce de Chili pentru scufundare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio