Creveți De Nucă De Cocos

Creveții de nucă de cocos sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 18 porții. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 52 calorii. Un amestec de nucă de cocos, ulei de arahide, panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), Moilee de creveți Kerala (supă de creveți curry și nucă de cocos), și Joes Crab Shack Coconut Shrimp – acesta este un mod răcoritor de a pregăti creveți, nu ratați acest lucru pentru o aromă tropicală minunată.
Instrucțiuni
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament.
Se amestecă panko, nucă de cocos, coajă de tei, sare șipiper într-un castron mediu de mică adâncime.
Batețiouă într-un alt castron mediu pentru a se amesteca.
Adaugăcreveți în castron cu ouă bătute și tosso strat. Lucrând cu 1 creveți la un moment dat, scoateți creveții din ouăle bătute și întoarceți-văpentru a acoperi în amestec panko.
Puneți creveții peo foaie de copt pregătită. Faceți înainte: poate fi făcut cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Se toarnă suficient ulei de arahide în skilletto mare atinge adâncimea de 1/4 inch; se încălzește la căldură medie-mare. Lucrând în loturi, adăugați shrimpto skillet și gătiți până devine auriu și justopac în centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aranjeazăcreveți pe platou și serviți cald.
* Disponibil în secțiunea Asian foods ofunele supermarketuri și pe piețele asiatice.
** Disponibil la unele supermarketuri, magazine specialtyfoods și magazine de alimente naturale.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio