Creveți De Hrean
Nevoie de un gluten gratuit, lactate gratuit, FODMAP prietenos, și întreg 30 felul principal? Creveții de hrean ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,46 USD pe porție. O porție conține 172 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți hrean, pene de lămâie, creveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți cu canapele de hrean, Creveți Po ' Boy cu Remoulade de hrean, și Creveți cu piper prăjit-baie de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați pasta de roșii, hreanul, uleiul de măsline, sosul fierbinte, 1 1/2 lingurițe sare și piper după gust într-un bol mare; adăugați creveții și aruncați. Acoperiți și refrigerați 30 de minute până la 1 oră.
Ungeți o foaie de copt cu margini cu ulei de măsline.
Întindeți creveții pe foaia de copt și fierbeți până la fiert, 4 până la 8 minute (nu este nevoie să vă întoarceți).
Serviți cald sau la temperatura camerei cu pene de lămâie.
Fotografie realizată de Con Poulos
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Jean Biecher Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Jean Biecher Pinot Gris]()
Jean Biecher Pinot Gris
Acest Pinot Gris are o frumoasă culoare galben-aurie. Bogat în complexitate aromatică, Pinot Gris poate dezvălui note tipice de fum, precum și arome delicioase de fructe uscate, caise, miere, ceară de albine și turtă dulce. Acest vin amplu și cărnos este susținut de o tensiune încântătoare care conferă vinului o structură plină de corp. Finisajul este lung și bine echilibrat.are o textură nobilă, catifelată, uneori cu nuanțe netede și mătăsoase.Cu bogăția sa de exprimare, Pinot Gris are o îndrăzneală naturală, capabilă să fie asortată cu mâncăruri de obicei pentru vinuri roșii. Cu un indiciu de subteran pământesc și fumos, Pinot Gris d ' Alsace face un meci admirabil pentru ciupercile girolle prăjite, risotto cu ciuperci boletus.