Creveții de ghimbir și fasolea verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 260 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,75 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, paste cu păr de înger, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde cu ghimbir și caju, Ghimbir Usturoi Fasole Verde, și Fasole Verde Ghimbir Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti si amestecati crevetii, fasolea, radacina de ghimbir, coaja de lamaie si ardeii in unt intr-o tigaie mare la foc mediu 3 pana la 5 min. sau până când creveții devin roz. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Nonpareils Argintii
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați VELVEETA și laptele; gatiti pana cand VELVEETA se topeste complet, amestecand frecvent.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.