Creveți de ghimbir și fasole verde
Creveții de ghimbir și fasolea verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 260 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,75 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, paste cu păr de înger, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde cu ghimbir și caju, Ghimbir Usturoi Fasole Verde, și Fasole Verde Ghimbir Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati crevetii, fasolea, radacina de ghimbir, coaja de lamaie si ardeii in unt intr-o tigaie mare la foc mediu 3 pana la 5 min. sau până când creveții devin roz. Reduceți căldura la minim.
Adăugați VELVEETA și laptele; gatiti pana cand VELVEETA se topeste complet, amestecand frecvent.
Lingură peste pastele fierbinți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.