Creveți De Coriandru La Grătar Cu Un Emolioli

Creveții de coriandru la grătar cu un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 90 de calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de fire de șofran, coriandru măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Creveți la grătar cu Aioli de lămâie proaspătă, Creveți de caise la grătar cu Harissan Aioli, și Pâine la grătar cu creveți, Aioli portughezi și gust de măsline verzi.
Instrucțiuni
Dacă folosiți șofran, într-un castron mic, amestecați împreună șofranul și 2 lingurițe de apă clocotită; lasa sa se raceasca.
Adăugați maioneza și usturoiul și amestecați pentru a combina.
Încălziți grătarul la mediu-înalt. Într-un castron mediu, aruncați creveții cu uleiul, coriandrul și sarea de linguriță. Grătiți până la opac, 2 până la 4 minute pe fiecare parte.
Se servește cu aoli pentru scufundare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.