Creveți de cocos și sos de caise la cuptor

Creveți de cocos și sos de caise la cuptor
Sosul de creveți și caise la cuptor cu nucă de cocos este un fel principal fără lactate și pescatarian . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 401 de calorii . Această rețetă servește 6 și costă 3,12 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de conserve de caise, sos iute, pesmet panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Creveți de cocos la cuptor cu sos de ananas , Creveți de cocos la cuptor cu sos de prune și usturoi șiCreveți de cocos la cuptor cu sos cremos de chili dulce .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați un grătar pe fiecare dintre cele două foi de copt; rafturi cu spray de gătit. Curățați și devineți creveții, lăsând coada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
3
Într-un castron puțin adânc, aruncați nuca de cocos cu pesmet; îndepărtați jumătate din amestec și rezervați. Într-un alt vas puțin adânc, bate albușurile, sosul iute, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți făina într-un al treilea castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Scufundați creveții în făină pentru a se acoperi ușor; scuturați excesul. Scufundați în amestecul de albușuri de ou, apoi în amestecul de nucă de cocos, bătând pentru a ajuta stratul să adere. Reîmprospătați amestecul de nucă de cocos într-un castron cu amestecul rezervat, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Puneți creveții pe rafturile de tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Coaceți 5-6 minute pe fiecare parte sau până când nuca de cocos se rumenește ușor și creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Între timp, combinați ingredientele pentru sos într-o cratiță mică; gătiți și amestecați la foc mediu-mic până când conservele se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Serviți creveții cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții pot fi combinați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Sauvignon Blanc Pedroncelli East Side Vineyard, cu o evaluare de 4,5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Pedroncelli East Side Vineyard Sauvignon Blanc
Pedroncelli East Side Vineyard Sauvignon Blanc
Aromatic cu un buchet de fructe de pasiune, piersici și note ierboase. Aromele proaspete sunt stratificate cu iarbă de lămâie, măr verde și miere. Acest Sauvignon Blanc este acrișor-dulce și destul de răcoritor, cu o aciditate bine integrată.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista