Creveți cu usturoi Lemony cu paste
Nevoie de o felul principal pescatarian? Creveții cu usturoi Lemony cu paste ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 602 calorii, 41G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Un amestec de coajă de lămâie, creveți, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare sunt Paste Scampi Cu Creveți Lemony, Creveți Lemony cu fasole albă și usturoi, și Creveți la cuptor în sos de usturoi Lemony.
Instrucțiuni
Se dizolvă sarea kosher în 1 galon de apă într-o oală mare.
Adăugați creveții și refrigerați 2 până la 4 ore.
Scurgeți și uscați creveții cu prosoape de hârtie.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați pastele de păr înger și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, 4 pana la 5 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Între timp, topiți untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Se amestecă usturoiul și se gătește până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Adăugați creveții, vinul alb, sucul de lămâie și fulgii de ardei roșu. Gatiti si amestecati pana cand crevetii nu mai sunt translucizi in centru, aproximativ 6 minute. Amestecați ardeiul negru, pătrunjelul și coaja de lămâie înainte de a arunca cu pastele de păr înger.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.