Creveți cu sos proaspăt de citrice

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții cu sos proaspăt de citrice. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,84 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, sos fierbinte, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până portocale buric ai putea urma acest curs principal cu Portocale De Șerbet Cu Vârf De Bezea ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți marinați cu citrice cu sos Louis, Rulouri de creveți cu sos de citrice-ghimbir, și Creveți și mazăre în sos de roșii proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți sucul de lămâie și harissa cu 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați feniculul, țelina și feliile de portocală, condimentați cu sare și piper și aruncați.
Transferați salata în farfurii.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline până la fumat. Condimentați creveții cu sare și piper și adăugați în tigaie. Gatiti, amestecand o data, pana cand doar roz si ondulat, aproximativ 2 minute.
Transferați creveții pe o farfurie.
Adăugați sucul de grapefruit în tigaie și gătiți până se reduce la jumătate. Se învârte în unt, apoi se adaugă arpagicul și creveții; se fierbe timp de 2 minute, amestecând. Completați salata cu creveții și serviți.