Creveți cu sos de roșii de nucă de cocos-Curry

Creveți cu sos de roșii de nucă de cocos-Curry
Creveții cu sos de roșii de nucă de cocos-Curry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 490 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,73 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți ghimbir, ulei de canolan, pudră ușoară de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Creveți de nucă de cocos cu sos Curry roșu, Creveți De Nucă De Cocos Cu Sos De Curry, și Sos De Roșii Curry De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți 2 linguri de ulei de arahide până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa, usturoiul, jalapeo și ghimbirul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați pudra de curry și gătiți până la parfum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați roșiile și sucurile lor, laptele de nucă de cocos și zahărul, condimentați cu sare și piper și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei de arahide până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați creveții într-un singur strat și gătiți la foc moderat, întorcând o dată, până se rumenesc ușor, dar nu se fierbe, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Adăugați sosul de nucă de cocos-curry în tigaie și fierbeți până se îngroașă și creveții sunt doar fierți, 3 până la 4 minute. Se amestecă cilantro și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se servește cu: orez alb sau brun aburit și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista