Creveți cu sos de mazăre dulce
Creveți cu sos de mazăre dulce este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 302 calorii, 39G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de piper, bulion de pui mai puțin sodiu, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Creveți Se amestecă cu sos dulce, Creveți petardă cu sos dulce de Chili, și Creveți Petardă Cu Sos Dulce De Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați creveții cu 1/4 linguriță sare și piper.
Adăugați creveți în tigaie; gatiti 4 minute, intorcand o data.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați bulion, usturoi și mazăre în tigaie; se fierbe 3 minute.
Combinați 1/4 linguriță de sare, amestec de mazăre, mentă și unt într-un blender; procesați până se omogenizează.
Adăugați oțet; puls pentru a combina. Lingură 1/3 cană sos de mazăre pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 5 creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio