Creveți Cu Sos De Iaurt-Castraveți
Creveți cu sos de iaurt-castravete este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 155 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de lămâie, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Salată de tăiței de creveți și castraveți cu iaurt grecesc pansament Caesar, Mese Simple: creveți la grătar cu spanac, castraveți și salată de iaurt, și Video Cu Sos De Iaurt De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți creveții și devein, dacă doriți.
Combinați vinul alb uscat, coaja de lămâie, următoarele 3 Ingrediente, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un vas superficial sau o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați creveți. Acoperiți sau sigilați și răciți 15 până la 20 de minute.
Scoateți creveții din marinată, aruncând marinada.
Gatiti crevetii marinati in 1 lingurita de ulei de masline fierbinte intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 3 minute sau doar pana cand crevetii devin roz.
Scoateți creveții din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Ceapa Saut, fâșii de ardei gras roșu, restul de 1/2 linguriță sare și restul de 1/2 linguriță piper în restul de 1 linguriță ulei fierbinte în tigaie la foc mediu-mare 15 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați jumătăți de roșii; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine. Puneți amestecul de ceapă peste creveți și serviți cu sos de iaurt-castraveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.