Creveți cu sos de Cocktail Bourbon
Creveți cu sos de Cocktail Bourbon este un pescatarian rețetă cu 24 de porții. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 46 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de sos de cocktail cu fructe de mare, creveți, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Creveți cu sos de Cocktail Bourbon, Cocktail Bourbon Cu Sos De Afine, și Cocktail Bar De Creveți: Sos Clasic De Cocktail, Cremă De Avocado, Remoulade.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția creveților, într-un castron mic.
Serviți sosul ca baie pentru creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.