Creveți cu risotto pesto de rucola
Creveți cu rucola Pesto Risotto ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $ 3.03 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 471 calorii, 21g de proteine, și 27G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, creveți, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Risotto pesto de rucola și busuioc cu Ciuperci sotate, Lemony Creveți Și Risotto Rucola, și Risotto de creveți și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face pesto combina toate ingredientele într-un procesor de alimente și se amestecă până se formează o pastă și se lasă deoparte.
Folosind o cratiță, combinați orezul și untul și amestecați bine la foc mediu. Gatiti-l amestecand pana se dezvolta o aroma prajita.
Adăugați lichidul în mai multe adăugiri, amestecând frecvent orezul. Gatiti risotto-ul pana cand orezul este al dente, iar cea mai mare parte a lichidului este absorbita, ar trebui sa dureze aproximativ 20 de minute. Textura trebuie să fie cremoasă.
Adăugați pesto la risotto și amestecați bine. Gatiti inca un minut.
Sotează creveții în ulei de măsline până când rozul și cozile sunt ondulate, aproximativ 3 până la 5 minute. Pentru a servi, așezați risotto-ul în centrul farfuriei și deasupra cu creveții.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii FN nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.