Creveți cu piper negru cu chutney de coriandru-nucă de cocos

Creveți de piper negru cu chutney de coriandru-nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 281 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chile, căței de usturoi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați chutney de nucă de cocos coriandru , cum se face chutney de nucă de cocos coriandru, chutney de nucă de cocos coriandru, și Chutney de coriandru de nucă de cocos pentru idli, dosa, vada pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti creveți, combinați primele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați creveți în pungă; sigiliu. Marinati in frigider timp de 2 ore, de cotitură sac ocazional.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți creveții din pungă.
Presărați creveții cu 1/4 linguriță de sare.
Așezați creveții pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când creveții sunt gata.
Stropiți 2 linguri de suc peste creveți; păstrați cald.
Pentru a pregăti chutney, combinați ceapa și ingredientele rămase, cu excepția crenguțelor de coriandru, într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.