Creveți Cu Nucă De Cocos Curry

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții de nucă de cocos Curry. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 405 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de broccoli și conopidă, ulei de susan, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pachet Congelator Pentru Creveți, Creveți Thailandezi prăjiți cu dovlecei, și Rapid 10 Minute Creveți Teriyaki Se Amestecă.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
În timp ce orezul gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbir și curry; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Adăugați ardei gras și sulițe de broccoli și conopidă; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Adăugați creveți; gatiti 5 minute sau pana cand crevetii sunt gata, amestecand frecvent.
Adăugați lapte de cocos și ingredientele rămase; gatiti 4 minute sau pana cand sosul este usor gros.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.